Protecţia Mediului Judeţul Alba

Acestea sunt organzaţiile şi instituţiile cu atribuţii şi responsabilităţi, asumate voluntar sau descrise de lege, pentru protecţa mediului în judeţul Alba. Vă invităm să le scrieţi pentru reclamaţii, sugestii sau pentru a vă oferi ajutorul. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a menţine datele de contact actualizate! Vă rugăm să ne scrieţi pe [email protected] dacă aţi descoperit erori sau puteţi aduce completări la informaţiile furnizate de noi. Vă mulţumim!

Scrie asociaţiilor pentru protecţia mediului şi adăposturilor din judeţ

Înainte de a vă adresa unei asociaţiii, luaţii în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţiii. Nu vă îndoiţii de intenţiiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţii înţielegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţii iniţiiat contactul. Scrieţii problema dumneavoastră pe grupul judeţiului Alba al acestui website, unde activează şi alte persoane cu preocupări asemanatoare şi deja aveţii mai multe sanse să gasiţii o soluţiie. Mergeţii mai departe contactând instituţiiile locale, judeţiene sau adresaţii-vă reprezentanţiilor dvs. în Parlamentul României pentru a sesiza lipsuri în legislaţiia României pentru protecţiia mediului.

Scrie primarului tău

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

Scrie parlamentarilor români aleşi să reprezinte locuitori judeţului Alba

Scrie deputaţilor şi senatorilor aleşi să reprezinte locuitorii judeţului Alba în Parlamentul României în legislatura 2008-2012. Aceşti oameni au în mâna lor legislaţia României pentru protecţia mediului, vă rugăm să le scrieţi cu simţ de răspundere. Foloseste aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afli din ce colegiu uninominal faci parte şi cine sunt reprezentanţii tăi în Camera Deputaţilor şi Senat.Vă dorim succes în demersurile dumneavoastră şi vă invităm să povestiţi despre ele pe Grupul Judeţului Alba, unde veţi cunoaşte şi alţi membri preocupaţi de protecţia mediului.

Sari la bara de unelte