Primaria Horezu

Primăria Horezu


Primar Fârtat Ilie, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. 1 Decembrie nr. 7 0250 860190, 860291; Fax: 0250 860481
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.orasul-horezu.ro

Centre de colectare deșeuri Horezu

14680
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Horezu, Fârtat Ilie

ales primar în Horezu, judeţul Vâlcea, circumscriptia nr. 10, cu 1792 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie primarului oraşului Horezu, Fârtat Ilie, ales cu 1792 voturi
Sari la bara de unelte