Scrisori  Scrie o scrisoare

de Cornel

Sesizare

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Galaţi, cu 6 luni în urmă

. As dori sa va aduc la cunoștință ca în județul Galați pe raza comunei Vânători mai exact strada Zmbilelor tarlaua 6 parcela 426 se depozitează gunoi sub forma și de moluz și un localnic din zona a făcut chiar și o mica afacere făcând săpături după pământ galben.

S.O.S. POLUARE MASIVA IN SATUL BACIU,COM.BLEJESTI

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Teleorman, cu 6 luni în urmă

VA ROG SA LUATI MASURILE LEGALE URGENT PENTRU STOPAREA POLUARII IN ZONA PARULUI GLAVACIOC,ZONA COTORANI,DESEURI DE TOT FELUL, AUTORITATEA LOCALA(PRIMARIA LOCALA NU A LUAT NICI O MASURA IN ACEST SENS).VA ROG SA VA DEPLASATI LA FATA LOCULUI SA CONSTATATI.

Nerespectarea normelor de constructii

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Ilfov, cu 6 luni în urmă

Buna ziua. Pe strada Tineretului ( Ilfov) incontinuarea blocului cu nr 37J se construiește un bloc nou, iar la acest bloc cei care îl ridica nu au tubulatură montata pentru a arunca molozul prin el. Pur și simplu se arunca de la etaj pe unde se nimereste. Gălăgia de la ora 7:00 dimineața este insuportabila, vorbesc foarte vulgar. MES pentru praf nu este pus pe lângă bloc. Totul este un haos in fie care zi.

Masuri de combatere a poluarii

Scrisoare trimisă Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare , cu 6 luni în urmă

Buna ziua,
In ultimul timp am fost foarte revoltata cu privinta la oamenii care nu sunt constienti de numeroasele poluari prezente in viata de zi cu zi. Am decis sa ma documentez mai mult si am ajuns la parerea ca, impreuna, am putea face schimbari. As dori ca cetatenii din orasul meu sa fie mai constienti de importanta planetei noastre si sa se organizeze voluntariate la care sa participe cei care doresc. Ca de exemplu: plantarea de puieti, adunarea gunoaielor din oras si afise de atentionare in privinta aruncarii gunoaielor pe jos. As fi interesata sa particip la unele activitati si sunt sigura ca mai sunt si alti tineri care sunt nerabdatori. Sunt dezamagita cand ma plimb linistita pe strada si observ ca o multitudine de oameni arunca fara nici o problema diferite gunoaie pe jos. De asemenea as dori si plasarea mai multor cosuri de gunoi. Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj si sper ca acesta fie bine primit.

de Mihail

Ridicarea gunoiului menajer în Bălceşti, com. Căpuşu Mare

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Cluj, cu 6 luni în urmă

Am reclamat deja în câteva rânduri faptul că ridicarea gunoiului menajer din Bălceşti, com. Căpuşu Mare, este deficitară. (După informaţiile mele, acest lucru nu se limitează la Bălceşti, ci se referă şi la alte sate din comună. Pentru exactitate, mă refer însă în continuare doar la Bălceşti, deoarece în acest caz informaţiile sunt sigure.)
Situaţia s-a ameliorat în penultimul an, când gunoiul a fost ridicat şi iarna, dar a revenit la nivelul deficitar de dinainte în iarna 2018/2019, când nu a fost ridicat deloc timp de trei luni (ianuarie, februarie, martie) iar în lunile adiacente decembrie şi aprilie a fost ridicat o singură dată pe lună.
Această stare de fapt are consecinţe grave, atât pentru locuitorii satelor, care sunt siliţi să înmagazineze gunoiul, cât şi pentru mediul înconjurător, unde sunt aruncate gunoaiele la întâmplare.
Vă rog să interveniţi în măsura posibilităţilor şi competenţelor dvs pentru remedierea situaţiei descrise.
Cu stimă
Mihail Lungu

Scrisoare trimisă Ocolului Silvic Muşateşti , cu 6 luni în urmă

buna ziua ;doresc sa aflu mai multe date in legatura cu incheierea unui contract intre proprietarul unui teren de padure ce se afla pe raza comunei Vilsanesti si societatea dumneavoastra in ce priveste paza ,si ce trebuie sa contina o procura prin care sa inputernicesc o persoana sa se ocupe de aceasta problema
va multumesc !

Reclamatie

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Suceava, cu 6 luni în urmă

Buna ziua! Ma numesc Ciobanu Maria cu domiciliu in comuna Zamostea sat Nicani ,vreau sa declar ca am un vecin care are o fermă de vaci exact peste drum de la mine,dar eu nu mai suport condițiile care sunt acolo (mirosul ,se scurge mustul de la animale in șanț ,mirosul de la balegar,etc…)Vă rog sa faceți ceva. Mulțumesc

Canalizarea refuleaza la fiecare ploaie

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Cluj, cu 6 luni în urmă

Buna Ziua,
Vreau sa fac o sesizare, privind mirosul insuportabil de dejectii menajere, care, pur si simplu plutesc pe strada. Se intampla la fiecare ploaie, canalizarea fiind subdimensionata. Situatia a aparut de cand s-a construit blocul, constructorul refuzand sa rezolve problema.

Deversare deseuri

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Botoşani, cu 6 luni în urmă

In dreptul pădurii Rediu se deverseaza reziduuri de la fosa septica de la restaurantul Rediu.
Deversarea se face in șanțul de pe marginea drumului Botoșani Stauceni, după intrarea la complexul Rediu.

Fara forme legale

Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Botoşani, cu 6 luni în urmă

S-A DESCHIS DE CEVA TIMP IN ORAS DARABANI JUD BOTOSANI UN SERVIS CARE DESFASOARE SI VOPSITORIE TINICHIGERIE REPARATII FARA NICI UN FEL DE FORME LEGALE.
PUPAZA FLORIN DARABANI JUD. BOTOSANI STR VANATORILOR .