de Adela

Pentru un aer mai curat! Nu mai deversați pe câmp urina animalelor!

19 apr. - Scrisoare trimisă

Noi, cetățenii comunei Sag, suntem profund îngrijorați de persistența mirosurilor urâte care afectează calitatea vieții noastre zilnice. Aceste mirosuri ne afectează sănătatea, bunăstarea și mediul în care trăim. În special, dorim să atragem atenția asupra mirosurilor provenite din deversarea fecalelor de porci, care sunt utilizate ca îngrășământ natural în comuna noastră.
Argumente:
Sănătatea Publică: Mirosurile urâte pot avea un impact negativ asupra sănătății noastre. Acestea pot provoca disconfort, iritații ale căilor respiratorii și pot agrava afecțiuni preexistente.
Calitatea Vieții: Mirosurile neplăcute afectează calitatea vieții noastre și a familiilor noastre. Nu putem să ne bucurăm de spațiile verzi, de aerul curat și de activitățile în aer liber din cauza acestor mirosuri persistente.
Impactul Asupra Turismului și Economiei Locale: Mirosurile urâte pot descuraja turiștii să viziteze comuna noastră și pot afecta afacerile locale. O comunitate cu un mediu curat și plăcut este mai atractivă pentru vizitatori și investitori.
Propunem:
Monitorizarea Riguroasă a Deversării Fecalelor de Porci: Solicităm implementarea unui sistem de monitorizare strict pentru deversarea fecalelor de porci. Acest sistem ar trebui să asigure că aceste deversări nu generează mirosuri neplăcute.
Alternative la Îngrășământul Natural: Propunem explorarea alternativelor la utilizarea fecalelor de porci ca îngrășământ natural. Tehnologii moderne pot oferi soluții mai eficiente și mai puțin mirositoare.
Consultarea Comunității: Invităm autoritățile să consulte cetățenii și să ia în considerare opiniile și preocupările noastre în procesul decizional.
Concluzie:
Este datoria noastră să protejăm mediul în care trăim și să asigurăm o calitate a vieții superioară pentru toți cetățenii. Prin eliminarea mirosurilor urâte, vom contribui la o comunitate mai sănătoasă și mai plăcută.
Vă rugăm să luați în considerare această petiție și să acționați în consecință.

Cu respect,
Cetățenii comunei

Raportează/Modifică această scrisoare

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte