Marin-Adrănel Cotescu
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 3, cu 53.03% din voturile exprimate.


Data naşterii:
9 iulie 1953
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
În primul rând fapte


Contact: 0728 083 270
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14658
scrisori trimise

Scrie senatorului Marin-Adrănel Cotescu

ales senator în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Marin-Adrănel Cotescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 40 Vâlcea, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Marin-Adrănel Cotescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Marin-Adrănel Cotescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

6 persoane au scris senatorului Marin-Adrănel Cotescu, ales în Vâlcea, colegiul uninominal nr. 3
 • Popescu a scris cu 7 ani în urmă: Absolventi Spiru Haret

  Va multumim ca va ganditi si la noi ! Va rugam mult sa rezolvati situatia absolventilor Spiru Haret promotia 2009 si nu numai. Sunt foarte multi absolventi care au probleme : promotiile 2007. 2008 care au diplome si nu le sunt recunoscute si promotia 2011 tot fara diploma ! Numai la alegeri ni se fac Citeşte mai departe…

  Alexandria, Teleorman
 • Adina Firescu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  In zilele urmatoare va fi supusa votului in Parlament legea care va permite ca proiectul companiei Rosia Montana Gold Corporation sa poata incepe. Compania va exploata aurul ramas in acesti munti intr-o cariera de dimensiuni fara precedent la nivel mondial. Daunele asupra mediului atat pe termen scurt cat si infrastructura ce va ramane in gestionarea Citeşte mai departe…

  Ramnicu Valcea,
 • Bună seara, Mă numesc Amalia Istrate și v-am votat anul trecut, deoarece sunteți liberal, vă cunoșteam după reputația bună pe care o aveți în Râmnicu-Vâlcea și pentru că ați promis în campania electorală că nu veți da curs unor proiecte menite să distrugă fizic și moral țara noastră. Am încredere că promisiunile PNL sunt făcute Citeşte mai departe…

  Râmnicu-Vâlcea,
 • Stimate domn, In calitatea dvs. de reprezentant al meu in Parlamentul Romaniei, va rog sa votati impotriva proiectului Rosia Montana. USL a primit votul meu si pentru opozitia fata de acest proiect. Consider ca este o datorie de onoare ca USL sa-si respecte promisiunile. Cu stima, Bogdan ISTRATE

  Ramnicu-Valcea,
 • Ion a scris cu 7 ani în urmă: Votati contra legii Rosia Montana

  Buna ziua, Astept din partea dumneavoastra un vot contra legii exploatarii aurului de la Rosia Montana, in conditiile actuale. Eu personal sunt de acord cu exploatarea, doar cu o redeventa de 25% ca si in alte state si fara poluarea mediului. Sper ca nu ne veti dezamagi !

  Dragasani, Valcea
Sari la bara de unelte