Primaria Băbeni

Primăria Băbeni


Primar Bîzîc Ion, din partea formaţiunii politice: Alianţa Electorală PSD-PNL Vâlcea


Adresa primăriei:
Str. Dragos Vranceanu nr. 167 0250 765160; Fax: 0250 765160
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.orasulbabeni.ro

Centre de colectare deșeuri Băbeni

14680
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Băbeni, Bîzîc Ion

ales primar în Băbeni, judeţul Vâlcea, circumscriptia nr. 5, cu 1554 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie primarului oraşului Băbeni, Bîzîc Ion, ales cu 1554 voturi
Sari la bara de unelte