Scrie Asociaţiei Eco Grup Dragaşani

Asociaţia Eco Grup Dragaşani


Contact:

Dragaşani
0762 681386

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14063
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Eco Grup Dragaşani

Asociaţia activează în Dragaşani, judeţul Vâlcea

Asociaţia Eco Grup Dragaşani

Telefon/Fax: 0762 681386
Email: zamfir_melania@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris Asociaţiei Eco Grup Dragaşani
  • Tanasie a scris cu 7 ani în urmă: voluntariat

    Doresc sa particip la orice activitate legata de protectia mediului si orice vizeaza mediul incojurator…Va multumesc anticipat

    bunesti, Valcea
Sari la bara de unelte