Scrie Asociaţiei Eco Club

Asociaţia Eco Club


Contact:

Timişoara


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecotimisoara.ro

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Eco Club

Asociaţia activează în Timişoara, judeţul Timiş

Asociaţia Eco Club

Telefon/Fax:
Email: andreia.ispas@ecotimisoara.ro, adela.mustata@ecotimisoara.ro
Website: www.ecotimisoara.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris Asociaţiei Eco Club
 • Buna, Locuiesc în com Șag, Jud. Timis, str.XLVIII, nr.23. Va aduc la cunostinta ca vecinul meu care locuiește la nr.17, Taralesca Gabriel, detine câteva cotete in care creștere diferite pasari (gaini,rate,curci). Mizeria si gainatul ce il strânge din citeste, il arunca la colțul străzii( str.XLVI), aproximativ in fata casei mele!!! Si pentru ca nu ar Citeşte mai departe…

  Sag,
 • Lucian a scris cu 7 ani în urmă: Voluntariat

  Sunte student in anu III I.M la USABMV si vreau sa deprind unele invataturi in teren de aceea m-am hotarat sa ma implic ca voluntar in cadrul anumitor ONG-uri . Sunt recunoscator m-ati putea ajuta cu aceasta dorinta.

  Timisoara, Timis
Sari la bara de unelte