Romeo Rădulescu
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1, cu 22.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
29 noiembrie 1972
Profesie:
inginer


Contact: Rm.Vâlcea, Str.Carol, Nr.1, Sediul PDL Telefon/Fax: 0250/736 386;
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14687
scrisori trimise

Scrie deputatului Romeo Rădulescu

ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Romeo Rădulescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 40 Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Romeo Rădulescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Romeo Rădulescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Rădulescu Romeo, ales în judeţul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1
 • Adina Firescu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua! In zilele urmatoare va fi supusa votului in Parlament legea care va permite ca proiectul companiei Rosia Monatana Gold Corporation sa poata incepe. Compania va exploata aurul ramas in acesti munti intr-o cariera de dimensiuni fara precedent la nivel mondial. Daunele asupra mediului atat pe termen scurt cat si infrastructura ce va ramane Citeşte mai departe…

  Ramnicu Valcea,
 • Ion a scris cu 7 ani în urmă: Votati contra legii Rosia Montana

  Buna ziua, Astept din partea dumneavoastra un vot contra legii exploatarii aurului de la Rosia Montana, in conditiile actuale. Eu personal sunt de acord cu exploatarea, doar cu o redeventa de 25% ca si in alte state si fara poluarea mediului. Sper ca nu ne veti dezamagi !

  Dragasani, Valcea
 • Buna ziua! Va rog ca, in calitarea dvs. de deputat, sa sustineti normalitatea, asa cum ati procedat si pe perioada mandatului de primar al orasului Rm. Valcea. Mai exact, va rog sa sustineti interizicerea utilizarii cianurii in minerit, precum si interzicerea explorărilor şi exploatărilor perimetrelor cu zăcăminte de hidrocarburi lichide sau gazoase prin fracturarea (fisurarea Citeşte mai departe…

  Rm. Valcea, Valcea
Sari la bara de unelte