Traian Dobrinescu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1, cu 66.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
23 mai 1949
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
profesor


Contact: 0745 181 043
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14637
scrisori trimise

Scrie deputatului Traian Dobrinescu

ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Traian Dobrinescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 40 Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Traian Dobrinescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Traian Dobrinescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

7 persoane au scris deputatului Dobrinescu Traian, ales în judeţul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 1
 • Viorica Popa a scris cu 7 ani în urmă: ROSIA MONTANA

  Buna ziua, Sunt unul dintre alegatorii dumneavoastra. ? Imi doresc sa nu girati acest proiect nascut ilegal ce priveste exploatarea de la Rosia Montana (http://www.riseproject.ro/articol/documentele-confidentiale-ale-afacerii-rosia-montana/), in care castigurile statului roman nu sunt garantate, in afara de acea “ redeventa “ De asemenea, mi se pare revoltatoare exproprierea familiilor care au mai ramas la Rosia, in Citeşte mai departe…

  ,
 • Adina Firescu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  In zilele urmatoare va fi supusa votului in Parlament legea care va permite ca proiectul companiei Rosia Monatana Gold Corporation sa poata incepe. Compania va exploata aurul ramas in acesti munti intr-o cariera de dimensiuni fara precedent la nivel mondial. Daunele asupra mediului atat pe termen scurt cat si infrastructura ce va ramane in gestionarea Citeşte mai departe…

  Ramnicu Valcea,
 • Livia Morega a scris cu 7 ani în urmă: Votul pentru Rosia Montana

  Buna ziua dle Deputat Traan Dobrinescu, Ma numesc Livia Morega, am 28 de ani, arhitect-urbanist. De curand am avut privilegiul de a vizita si de a contribui la reconditionarea patrimoniului construit din satul Rosia Montana, judetul Alba. Am avut desemenea ocazia de a vizita zona si de a observa nemijlocit acest areal. In zilele urmatoare Citeşte mai departe…

  Ramnicu Valcea,
 • Luciana Oprea a scris cu 7 ani în urmă: NU Rosia Montana

  Buna ziua, Astept din partea dumneavoastra un vot contra legii exploatarii aurului de la Rosia Montana, in conditiile actuale. Eu personal sunt de acord cu exploatarea, doar cu o redeventa de 25% ca si in alte state si fara poluarea mediului (utilizarea cianurii). Sper ca nu ne veti dezamagi !

  Orasul Baile Olanesti,
 • Ion a scris cu 7 ani în urmă: Votati contra legii Rosia Montana

  Buna ziua, Astept din partea dumneavoastra un vot contra legii exploatarii aurului de la Rosia Montana, in conditiile actuale. Eu personal sunt de acord cu exploatarea, doar cu o redeventa de 25% ca si in alte state si fara poluarea mediului. Sper ca nu ne veti dezamagi !

  Dragasani, Valcea
Sari la bara de unelte