Vasile Bleotu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 4, cu 70.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
2 aprilie 1954
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
contabil


Contact: str. T. Vladimirescu, bl. Rusidava, parter, Drăgășani, jud. Vâlcea; tel/fax: 0250/810.412; tel. mobil: 0722.303.618.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14692
scrisori trimise

Scrie deputatului Vasile Bleotu

ales deputat în județul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Vasile Bleotu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 40 Vâlcea, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Vasile Bleotu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Vasile Bleotu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Bleotu Vasile, ales în judeţul Vâlcea, colegiul uninominal nr. 4
 • Nicolae Cristian Marica a scris cu 7 ani în urmă: Legea minelor

  Buna ziua, Domnule reprezentant în camera deputaților a comunei Glăvile, eu sunt cetățean român cu domiciliul în comuna Glăvile și as dori sa ne ajutați în privința Legii minelor cu câteva aspecte legate de respectarea Constituției României. ARTICOLUL 35: Dreptul la mediu sănătos (1) Statul recunoaște dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos și Citeşte mai departe…

  Glavile,
 • Domnule Bleotu, Va contactez ca si cetatean si ca si fiinta umana ca sa luati masuri impotriva proiectului de la Rosia Montana!!! Presa si politicienii ne mint si ne manipuleaza promitand locuri de munca si ne prezinta acest proiect ca si salvarea Romaniei. Daca proiectul acesta demareaza foarte probabil o sa fie o catastrofa ecologica Citeşte mai departe…

  Sutesti,
 • Ion a scris cu 7 ani în urmă: Votati contra legii Rosia Montana

  Buna ziua, Astept din partea dumneavoastra un vot contra legii exploatarii aurului de la Rosia Montana, in conditiile actuale. Eu personal sunt de acord cu exploatarea, doar cu o redeventa de 25% ca si in alte state si fara poluarea mediului. Sper ca nu ne veti dezamagi !

  Dragasani, Valcea
 • Buna ziua! Urmare informatiei potrivit careia in parlament s-a depus o initiativa legislativa de interzicere a utilizarii cianurii in minerit si a exploatarii gazelor de sist prin fisurare hidraulica, va rog sa sustineti aceste proiecte legislative care reprezinta o normalitate de fapt. Va multumesc.

  Rm. Valcea, Valcea
Sari la bara de unelte