Camelia-Margareta Bogdănici
Partidul Democrat-Liberal


Aleasă deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 8, cu 21.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
12 aprilie 1959
Profesie:
medic oftalmolog


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15733
scrisori trimise

Scrie deputatei Camelia-Margareta Bogdănici

aleasă deputat în județul Iași, colegiul uninominal nr. 8

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Camelia-Margareta Bogdănici are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 24 Iași, colegiul uninominal nr. 8 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Camelia-Margareta Bogdănici a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Camelia-Margareta Bogdănici să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Bogdănici Camelia-Margareta, aleasă în judeţul Iași, colegiul uninominal nr. 8
 • Genoveva a scris cu 7 ani în urmă:

  Stimata doamna deputat Camelia Margareta Bogdanici Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care Citeşte mai departe…

  Halaucesti, Iasi
 • Stimate deputat Camelia-Margareta Bogdănici Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă Citeşte mai departe…

  ,
 • Adrian-Ciprian Matei a scris cu 7 ani în urmă: Apel Pentru ROSIA MONTANA

  Doamna deputat Camelia-Margareta Bogdănici In calitate de locuitor al Romaniei, locuitor in municipiul Iasi, doresc sa va rog acordarea unui vot negativ oricarui proiect de lege careputea facilita si permite exploatarea la suprafata a zacamintelor de la Rosia Montana, cu ajutorul cianurilor. Este foarte important pentru viitorul nostru si al generatiilor viitoare. Va multumesc, Cu Citeşte mai departe…

  Iasi,
 • Alex Negulescu a scris cu 7 ani în urmă: Rugaminte privind Rosia Montana

  Buna ziua, In calitate de locuitor al Romaniei si Iesean, as dori sa va rog sa acordati un vot negativ oricarui proiect de lege care, in cazul in care intra in vigoare, ar facilita sau ar permite exploatarea la suprafata a zacamintelor de la Rosia Montana, cu ajutorul cianurilor sau a altor metode periculoase, daunatoare Citeşte mai departe…

  Iasi,
Sari la bara de unelte