Aurel Duruț
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
22 iunie 1951
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
medic veterinar
Sloganul din campanie:
Alege bine!


Contact: Contact Senat: Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13582
scrisori trimise

Scrie senatorului Aurel Duruț

ales senator în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Aurel Duruț are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 11 Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Aurel Duruț a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Aurel Duruț să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

1 persoane au scris senatorului Aurel Duruț, ales în Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 1
  • a scris cu 6 ani în urmă: Colaborare Roma(Lazio)-Resita & Caras-Severin

    Buna ziua, sint Daniel Firiza,am fost angajat al SC ,,C+C” SA-Resita,actualmente (de 14 ani)sint rezident in Roma (Italia),sint reprezentantul Digi Mobil Italia(grupul RCS & RDS Romania) in Roma si regiunea Lazio si vice-presedinte la MisiuneaEvangelica Romanesti din Italia . Din luna septembrie in urma discutiilor avute cu primarul sectorului 6 al Romei ,DR.Sccipioni Marco,dupa ce Citeşte mai departe…

    ,
Sari la bara de unelte