Ion-Simeon Purec
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales senator în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
15 martie 1950


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13369
scrisori trimise

Scrie senatorului Ion-Simeon Purec

ales senator în județul Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Ion-Simeon Purec are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 11 Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Ion-Simeon Purec a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Ion-Simeon Purec să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

Fii primul care scrie senatorului Ion-Simeon Purec, ales în Caraș-Severin, colegiul uninominal nr. 2
Sari la bara de unelte