Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
8 septembrie 1949
Profesie:
ziarist
Sloganul din campanie:
Acum PNL


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu

ales senator în județul Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 16 Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatorului Sorin-Ștefan Roșca-Stănescu, ales în Dâmbovița, colegiul uninominal nr. 2
 • Stimate senator Sorin Rosca Stanescu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  Moreni, Dambovita
 • Stimate senator Sorin Rosca Stanescu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  Moreni, Dambovita
 • Marius Aurel Beznoiu a scris cu 7 ani în urmă: Referitor la priectul RMGC

  Stimate d-le Senator, Va rog sa votati impotriva acestui proiect care nu se justifica in momentul de fata si nu aduce niciun folos Romaniei, ci numai probleme. Fiti impotriva acestei idei nebune. Nimeni din clasa politica nu a explicat, dar sa si convinga pe cineva, de ce acest proiect este necesar Romaniei, de ce acum, Citeşte mai departe…

  Targoviste,
Sari la bara de unelte