Viorel Marian Dragomir
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 3, cu 64.96% din voturile exprimate.


Data naşterii:
16 iunie 1975
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
economist
Sloganul din campanie:
Pentru Brăila. Pentru viitor


Contact: 0721209662
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Viorel Marian Dragomir

ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Viorel Marian Dragomir are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 9 Brăila, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Viorel Marian Dragomir a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Viorel Marian Dragomir să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Dragomir Viorel Marian, ales în judeţul Brăila, colegiul uninominal nr. 3
 • Viviana a scris cu 7 ani în urmă: S.O.S. ROSIA MONTANA

  APARA VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI, SPUNE NU PROIECTULUI MINIER ROSIA MONTANA! ARTICOL DESPRE ROSIA MONTANA: “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE A INTERESULUI NATIONAL” “Incredibila acțiune de manipulare a opiniei publice operată cu o totală nemernicie de mulți dintre politicienii români și de o mare parte a Citeşte mai departe…

  Buzau, Buzau
 • CRINA a scris cu 7 ani în urmă: PROIECTUL ROSIA MONTANA

  Stimate domn deputat, Pentru ca suntem generatia tanara, pentru ca avem copii si vrem sa privim cu demnitate viiitorul va rog sa nu votati proiectul legislativ care favorizeaza exploatarile cu cianuri de la Rosia Montana. Haideti sa privim cu realism si sa intelegem ca acest proiect nu ne va aduce mai multa bogatie, poate doar Citeşte mai departe…

  BRAILA, Braila
 • Domnule Dragomir, Ca reprezentantul meu în Camera Deputaţilor vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de deputat, aveţi “îndatorirea de a acţiona Citeşte mai departe…

  Braila,
 • Cristian Tetelea a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate Domn, As aprecia daca nu ati vota pentru proiectul legislativ care favorizeaza exploatarea de la Rosia Montana si daca ati intreprinde un demers pentru desecretizarea contractului dintre statul Roman si RMGC. La urma urmei toata apele se scurg in Dunare si va afecta cam pe toata lumea. Amintiti-va de dezastrul de la Unguri de Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte