Marioara Nistor
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Aleasă deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 3, cu 19.17% din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 ianuarie 1955
Stare civilă:
căsătorită, doi copii
Profesie:
om de afaceri


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15733
scrisori trimise

Scrie deputatei Marioara Nistor

aleasă deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Marioara Nistor are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 9 Brăila, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Marioara Nistor a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Marioara Nistor să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatei Nistor Marioara, aleasă în judeţul Brăila, colegiul uninominal nr. 3
 • Moldoveanu a scris cu 6 ani în urmă: “CASAPIRE PLOPI”

  Buna-ziua! Intamplsarea face, ca acasta operatiune sa se savarseasca langa sediul cabinetului dvs,Ansamblul Plantelor,Colt Cu Banca reiffeissen,pe Dorobantilor,a fost o actiune pe 27 iulie 2015, in care plopi aflati in proces de maturare au fost “executati” de cei angajati in serviciu respecti,la SPATII -VERZI. Rog a face verificarile necesare,deoarece copacii nu erau uscati,se vede clar Citeşte mai departe…

  Braila, Braila
 • daniel Ion a scris cu 7 ani în urmă: Rugaminte

  Bun ziua.Sunt unul dintre alegatorii ppdd si doresc sa va rog sa spuneti nu proiectului minier rosia montana. Consider ca acest proiect este un rau pentru Romania si de care vor avea de cistigat un grup restrins de oameni corupti . Va multmesc.

  BRAILA,
 • CRINA a scris cu 7 ani în urmă: PROIECTUL ROSIA MONTALA

  Stimata domna deputat, Pentru ca suntem generatia tanara, pentru ca avem copii si vrem sa privim cu demnitate viiitorul va rog sa nu votati proiectul legislativ care favorizeaza exploatarile cu cianuri de la Rosia Montana. Haideti sa privim cu realism si sa intelegem ca acest proiect nu ne va aduce mai multa bogatie, poate doar Citeşte mai departe…

  BRAILA, Braila
 • Doamna Nistor, Ca reprezentantul meu în Camera Deputaţilor vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de deputat, aveţi “îndatorirea de a acţiona Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte