Dorin Silviu Petrea
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 1, cu 65% din voturile exprimate.


Data naşterii:
2 februarie 1978
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
economist


Contact: 0788107001
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Dorin Silviu Petrea

ales deputat în județul Brăila, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Dorin Silviu Petrea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 9 Brăila, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Dorin Silviu Petrea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Dorin Silviu Petrea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatului Petrea Dorin Silviu, ales în judeţul Brăila, colegiul uninominal nr. 1
 • Laura Mezin a scris cu 7 ani în urmă: NU Rosia Montana

  Domnule Petrea, Ca cetatean al Romaniei va rog sa votati “NU Rosia Montana”, aveti datoria morala si nu numai de a tine cont de ceea ce romanii doresc si anume “NU Rosia Montana”. Din punctul meu de vedere acest proiect este un dezastru ecologic si economic pt Romania si va rugam sa nu ne mai Citeşte mai departe…

  Timisoara,
 • Domnule Petrea, Ca reprezentantul meu în Camera Deputaţilor vă cer să votaţi “Nu!” pentru adoptarea proiectului de lege care permite companiei miniere Roşia Montană Gold Corporation să ocolească legislaţia română în vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional. Potrivit statului dumneavoastră de deputat, aveţi “îndatorirea de a acţiona Citeşte mai departe…

  Braila,
Sari la bara de unelte