Vicențiu-Mircea Irimie
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 8, cu 23.48% din voturile exprimate.


Data naşterii:
21 iunie 1967
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
instructor de arte marțiale
Sloganul din campanie:
Devotamentul meu este față de adevăr și bine.
Așa înțeleg să dau preț vieții mele.


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Vicențiu-Mircea Irimie

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 8

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Vicențiu-Mircea Irimie are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 8 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Vicențiu-Mircea Irimie a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Vicențiu-Mircea Irimie să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Irimie Vicențiu-Mircea, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 8
 • Flaviu a scris cu 7 ani în urmă: Impotriva proiectului Rosia Montana !

  Buna domnule Irimie. Sant un cetatean al orasului Turda, si va scriu in speranta ca votati impotriva proiectului Rosia Montana. Stiu ca si dumneavoastra santeti de aceeasi parere, si sper din tot sufletul sa ramana asa ! Numai bine !

  Turda, Cluj
 • Florin TRUTA a scris cu 7 ani în urmă: Protejati Rosia Montana

  Buna ziua, Domnule Mircea Irimie, va rog sa spune-ti NU proiectului de exploatare a aurului de prin metoda cianurarii. Dumneavoastra ar trebuie sa respingenti mai mult ca oricine acest proiect, aceasta lege, deoarece in cazul unui dezastru ecologic primul oras condamnat ar fi TURDA- alegatorii dumneavoastra. Sper ca va ganditi si la generatiile urmatoare, haideti Citeşte mai departe…

  Turda, Cluj
 • Radu-Emil SOPORAN a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna dimineata, V-am votat pt ca am simtit ca aveti un caracter mai puternic decat al celorlalti candidati. VA ROG MULT sa nu-mi inselati si D-voastra ultima simtire pt un politician!!! Va multumesc urmasii mei si ai D-vpastra prin vocea(electronica) mea!!!!!

  Turda, Cluj
 • Stimate domn deputat Vicențiu-Mircea Irimie, prin acest mesaj doresc sa imi exprim votul contra acestui proiect de lege. Consider ca trebuie sa demonstram ca mai avem putina durere pentru tara, ca ne pasa de bogatia acesteia pe care inca nu am invatat sa o pretuim. In acelasi timp trebuie sa fim constienti si de repercursiunile Citeşte mai departe…

  Turda, Cluj
Sari la bara de unelte