Radu Zlati
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 5, cu 56.59% din voturile exprimate.


Data naşterii:
28 mai 1960
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
profesor
Sloganul din campanie:
Votează USL!


Contact: Gherla, Str.Avram Iancu, Nr.3; 0755 053 452
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie deputatului Radu Zlati

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Radu Zlati are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Radu Zlati a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Radu Zlati să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Zlati Radu, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 5
 • Adriana Cornea a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Draga domnule Zlati, Locuiesc in Gherla si dvs sunteti reprezentatul meu in Parlamentul Romaniei. Va scriu in legatura cu Rosia Montana. Ma opun votarii legii pentru exploatarea Rosiei Montana. Mi-as incepe argumentarea prin a mentiona ca Ministerul Justitiei considera ca legea distrugerii Rosiei Montana este neconstitutionala: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ministerul-justitiei-le-da-dreptate-protestatarilor-legea-distrugerii-rosia-montana-este-neconstitutionala-vezi-documentul-oficicial-vocea-strazii-mai-tare-decat-vocea-lui-ponta-gabriel-s-a-pra-97495.html In plus, va rog sa luati in considerare Citeşte mai departe…

  Gherla, Cluj
 • Voichita a scris cu 7 ani în urmă: NU distrugeti Rosia Montana

  Domnule deputat Radu Zlati, Am votat USL-ul si pe d-voastra in special ,sperand in moralitatea viitoarelor d-voastra actiuni,in spiritul civic si in simtul de responsabilitate pe care le veti promova si cultiva odata ajunsi la conducerea tarii.In numele celor care v-au ales sa-i reprezentati in Parlament ,aveti obligatia morala de a NU vota proiectul de Citeşte mai departe…

  Deusu, Cluj
 • Mircea Simion a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  D-le deputat ,intrucit reprezentati in parlament populatia din colegiul 5 Gherla, deci pe mine ca cetatean al acestui municipiu ,va rog sa nu votati in parlament deschiderea exploatarii miniere de la Rosia Montana de catre Gold Corporation de extragere a aurului pe baza de cianuri. Cred ca sinteti un om de onoare care tine la Citeşte mai departe…

  Gherla, Cluj
 • Va rugam sa nu votati pentru proiectul de la Rosia Montana care e o tradare nationala, o distrugere incalculabila a solului, subsolului si mediului, a istoriei noastre si unul din cele mai mari jafuri. Miza nu este aurul si argintul ci metalele pretioase din care teroristii americani sa-si faca arme nucleare- wolfram, uraniu etc. Blestemati Citeşte mai departe…

  Gherla, Cluj
Sari la bara de unelte