Nechita-Adrian Oros
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 1, cu 40.84% din voturile exprimate.


Data naşterii:
9 iulie 1965
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
medic veterinar
Sloganul din campanie:
Împreună pentru o Românie puternică!


Contact: 0743 071 011
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Nechita-Adrian Oros

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Nechita-Adrian Oros are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Nechita-Adrian Oros a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Nechita-Adrian Oros să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

21 persoane au scris deputatului Oros Nechita-Adrian, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 1
 • Buna ziua d-le Oros, Ma numesc Ioana Gligan si sunteti reprezentantul Colegiului in care locuiesc, in Camera Deputatilor. Din acest motiv va scriu, doresc sa va solicit sprijinul pentru salvarea statului de drept in Romania. Dupa cum stiti, in ultima luna jocurile politice legate de proiectul minier de la Rosia Montana au depasit, in opinia Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Oana a scris cu 7 ani în urmă: Votati impotriva proiectului rosia montana

  Pentru cei pe care ii reprezentati, va rog votati impotriva acestui proiect distructiv. Va multumesc

  Cluj napoca, Cluj
 • Mircea Radu a scris cu 7 ani în urmă: Responsabilitate pentru generatii!

  Stimate Domnule Deputat, fiind unul dintre alegatorii Dumneavoastra, am incredere ca veti tine cont si de dorinta mea de a spune NU acestui proiect. Motivele pentru care doresc ca acest proiect sa fie oprit sunt nenumarate, argumentele sunt intemeiate si sustinute inclusiv de Academia Romana. Stiu ca sunteti o persoana responsabila si cu constiinta si Citeşte mai departe…

  Timisoara, Timis
 • NU SUNT DE ACORD sa ne vindem tara; avutia natiunii noastre; nu numai ca nu sunt de acord cu mineritul folosind cianura in Muntii Apuseni, dar nu sunt de acord ca o companie privata straina sa ne fure bogatiile tarii. DORESC ca RMGC sa plece acasa si ca Statul Roman sa caute solutii pentru exploatarea Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Oana a scris cu 7 ani în urmă: Proiect de lege Rosia Montana

  Domnule deputat, In calitate de alegător si membru al colegiului electoral pe care il reprezentati in Parlament, va solicit cu respect sa respingeti proiectul de lege care prevede exploatarea miniera cu cianuri la Rosia Montana. Cu stima, Oana Pop

  Cluj-NAPOCA, Cluj
Sari la bara de unelte