Maria Grecea
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Aleasă deputat în județul Brașov, colegiul uninominal nr. 3, cu 13.65% din voturile exprimate.


Data naşterii:
27 februarie 1974
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
inginer
Sloganul din campanie:
Singura ofertă electorală pe care v-o propun este cinstea și moralitatea mea!


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15762
scrisori trimise

Scrie deputatei Maria Grecea

aleasă deputat în județul Brașov, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Maria Grecea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 8 Brașov, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Maria Grecea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Maria Grecea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

7 persoane au scris deputatei Grecea Maria, aleasă în judeţul Brașov, colegiul uninominal nr. 3
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Silvia a scris cu 7 ani în urmă: Noua lege a minelor! Multumesc!

  Buna ziua, Multumesc ca nu ati votat noua lege a minelor si in specia amendamentele la aceasta! Ma bucur nespus ca avem in camera deputatilor si persoane care dau dovada de integritate si responsabilitate. Cetatenii acestei tari au nevoie de politicieni care sa tina cont de interesele pe termen mediu si lung, dar si de Citeşte mai departe…

  Brasov, Bucuresti-Ilfov
 • Punita a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Nu sunt de accord cu inceperea acestui proiect devastator din toate punctele de vedere pt. tara noastra,va rog votati impotriva. Ganditi-va va rog ce dezastru ecologic lasam copiilor si copiilor copiilor nostrii.

  Brasov 500085, Brasov
 • Dorel a scris cu 7 ani în urmă: Salvați Roșia Montana

  Sunteți reprezentantul brașovenilor într-un moment în care se ia o decizie importantă pentru țară în ceea ce privește exploatarea aurului de la Roșia Montana. M-am informat și pot să vă spun că această exploatare a aurului de către o companie străină care a mituit tot ce stă în cale pentru a-și atinge interesele, nu aduce Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • Alexandra Georgescu a scris cu 7 ani în urmă: Untitled_5
  Brasov,
Sari la bara de unelte