Octavian-Marius Popa
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 3, cu 56.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 august 1960
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
om de afaceri


Contact: str. Victoriei, nr. 1, Măcin, jud. Tulcea; tel. mobil: 0723 511 309; 0755 125 955
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13213
scrisori trimise

Scrie deputatului Octavian-Marius Popa

ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Octavian-Marius Popa are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Octavian-Marius Popa a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Octavian-Marius Popa să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

2 persoane au scris deputatului Popa Octavian-Marius, ales în judeţul Tulcea, colegiul uninominal nr. 3
  • Domnule Popa, cand am votat la ultimele alegeri v-am ales cu speranta ca o sa reprentati cu cinste judetul nostru si locuitorii lui. Acum este sansa sa dovediti ca intr-adevar veti reprezenta interesele celor care v-au ales si veti vota in Parlament impotriva proiectului de la Rosia Montana. Domnule Popa, Cand am votat la ultimele Citeşte mai departe…

    , Tulcea
  • FILAT a scris cu 6 ani în urmă: Roșia Montană

    Bună ziua, Vă rog să nu aprobați otrăvirea Roșiei Montana pentru îmbogățirea unor neaveniți și jecmănirea nației noastre prin proiectul de lege pentru exploatarea minereurilor auro-argintifere. A JECMĂNÍ ~ésc tranz. (persoane) 1) A lipsi (complet) de avere; a prăda; a jefui; a despuia; a jupui. 2) A priva (de bani sau de alte bunuri materiale) Citeşte mai departe…

    TULCEA, Tulcea
Sari la bara de unelte