Vasile Gudu
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1, cu 17.6% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 martie 1954
Profesie:
inginer


Contact: Str.Concordiei, Nr.3, Tulcea Telefon/Fax: 0240/513 855, 0340/107 909 Telefon: 0747 561 877
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13212
scrisori trimise

Scrie deputatului Vasile Gudu

ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Vasile Gudu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Vasile Gudu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Vasile Gudu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

1 persoane au scris deputatului Gudu Vasile, ales în judeţul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1
  • FILAT a scris cu 6 ani în urmă: Roșia Montană

    Bună ziua, Vă rog să nu aprobați otrăvirea Roșiei Montana pentru îmbogățirea unor neaveniți și jecmănirea nației noastre prin proiectul de lege pentru exploatarea minereurilor auro-argintifere. A JECMĂNÍ ~ésc tranz. (persoane) 1) A lipsi (complet) de avere; a prăda; a jefui; a despuia; a jupui. 2) A priva (de bani sau de alte bunuri materiale) Citeşte mai departe…

    TULCEA, Tulcea
Sari la bara de unelte