Neviser Zaharcu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1, cu 57.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
21 ianuarie 1952
Profesie:
medic primar


Contact: Tulcea, Str.Iuliu Maniu nr.32, bl.23, sc.B, ap.9; Tel: 0722.378.625; 0740058776
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Neviser Zaharcu

ales deputat în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Neviser Zaharcu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Neviser Zaharcu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Neviser Zaharcu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

6 persoane au scris deputatului Zaharcu Neviser, ales în judeţul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1
 • Vă rog si va cer să votați împotriva proiectului de lege care dă undă verde mineritului cu cianuri la Roșia Montană. Proiectul ar putea avea efecte devastatoare asupra mediului, iar un vot în favoarea acestei legi ar reprezenta o lovitură de netolerat împotriva legilor și integrității țării noastre.

  Tulcea, Tulcea
 • SUNT CONSTIENT CA STATUL ARE NEVOIE DE BANI, DAR SUNT SIGUR CA EI POR FI GASITI SI IN ALTA PARTE. S-AU SPUS ATATEA MINCIUNI DESPRE ACEST PROIECT INCAT PANA SI COPII ISI DAU SEAMA CA SUNTEM MANIPULATI DE CATREA ACEA COMPANIE. DACA SUNTETI DE BUNA CREDINTA SI VIZIONATI SI FILMULETUL ACESTA http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1oDoO5QpLv0 POATE O SA Citeşte mai departe…

  Tulcea, Tulcea
 • Sorin Tecuci a scris cu 7 ani în urmă: USL = UN MARE FASSS !!!!

  Doamna deputat , dupa ce alianta pe care am votat-o s-a facut ca a uitat sa mai lupte cu basescu in special partidul DV, acum a-ti dat-o in lambada si cu Rosia Montana , v-ati invatat de 22 de ani incoace sa nu va respectati promisiunile electorale , sunteti mirata ca a iesit lumea in Citeşte mai departe…

  TUlcea, Tulcea
 • Constantin Cornea a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Salaam aleikum doamna Zaharcu, Va scriu sa va amintesc ca zilele acestea se va vota proiectul legii speciale pentru exploatarea Rosia Montana. Tin va sa specific ca oamenii sunt foarte nemultumiti de aceasta. La alegeri USL a participat la vot cu un punct 8si anume Reespingerea Proiectului Rosia Montana https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151831410220560&set=gm.440898199357784&type=1&theater Aceasta a fost una dintre Citeşte mai departe…

  Tulcea, Tulcea
 • Bogdan S. a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimata doamna Dr. N. Zaharcu, sunt tulcean si am aflat ca dumneavoastra ne reprezentati in Camera Deputatilor. De curand, pe 26 august, Guvernul a propus Parlamentului un proiect de lege care permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de Citeşte mai departe…

  Tulcea, Tulcea
Sari la bara de unelte