Liviu Laza-Matiuța
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 4, cu 19.44% din voturile exprimate.


Data naşterii:
10 iunie 1964
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer silvic
Sloganul din campanie:
Oameni de bine, oameni ca tine!


Contact: Telefon: 0744 404 503
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13213
scrisori trimise

Scrie deputatului Liviu Laza-Matiuța

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Liviu Laza-Matiuța are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Liviu Laza-Matiuța a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Liviu Laza-Matiuța să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

2 persoane au scris deputatului Laza-Matiuța Liviu, ales în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 4
  • Iva Engel a scris cu 2 ani în urmă: Eco PET

    Buna ziua! Domnule deputat, va propun o invitiativa de inspiratie ”nemteasca”. Hai sa introducem cateva centre de colectare a PET-urilor in Bihor. Nemtii primesc 0.25€/PET, dar la romani 0.50 bani ar fi mai mult ca suficienti . In asa fel, crestem nivelul de reciclare in judet, si implicit pe tara( daca ceilalti deputati va urmaresc Citeşte mai departe…

    Oradea, Bihor
  • Veronica a scris cu 6 ani în urmă: Rosia Montana

    Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

    Oradea, Bihor
Sari la bara de unelte