Ioan Hulea
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3, cu 13.86% din voturile exprimate.


Data naşterii:
13 august 1957
Profesie:
jurist


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Ioan Hulea

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ioan Hulea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ioan Hulea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ioan Hulea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Hulea Ioan, ales în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 3
 • Veronica a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Cornel Roxin a scris cu 7 ani în urmă: Respingeti Proiectul ROSIA MONTANA

  Buna ziua domnule deputat Ioan Hulea. Doresc să vă comunic că aveți o responsabilitate foarte mare cu privire la calitatea dvs.de deputat în aceste momente de decizie. Ceea ce doresc să spun e că această decizie va afecta situația, chiar existența României și a acestui popor în viitorul nu prea îndepărtat. Aș dori în primul Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Gabriela a scris cu 8 ani în urmă: Buna ziua

  D-LE DEPUTAT SUNT UN CETATEAN AL ACESTEI TARI CARE A AJUNS IN CULMEA DISPERARI.SUNT DIVORTATA SI AM IN INTRETINERE UN BAIAT DE 17 ANI.UN BAIAT CARE INVATA FOARTE BINE SI SE PREGATESTE PENTRU IMPERIAL GOLEGI ANGLIA.IN DOMENIUL IT.DIN PACATE NU AM UN LOC DE MUNCA DEOARECE AM VARSTA DE 39 DE ANI SI SUNT RESPINSA Citeşte mai departe…

  Alesd, Bihor
Sari la bara de unelte