Ödön Szabó
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 2, cu 49.2% din voturile exprimate.


Data naşterii:
4 iulie 1975
Stare civilă:
căsătorit, patru copii
Profesie:
istoric


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Ödön Szabó

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Ödön Szabó are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Ödön Szabó a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Ödön Szabó să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Szabó Ödön, ales în judeţul Bihor, colegiul uninominal nr. 2
 • Buna ziua, Imi cer scuze ca ma folesesc de acest site (dedicat protectiei mediului) ca sa iau legatura cu dumneavoastra dar nu am gasit nici un email pe care sa va scriu direct. Am auzit intr-o stire la TV ca sunteti initiatorul unui proiect de lege pentru persoanele care au achizitionat credite in euro, dolari, Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Veronica a scris cu 7 ani în urmă: Verespatak

  Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

  Oradea, Bihor
 • Iuliu Iosif Olah a scris cu 7 ani în urmă: Opriti proiectul Rosia Montana

  Stimate Domnule Deputat Odon Szabo In calitate de cetatean al Romaniei, va rog sa acordati vot negativ proiectului de lege care permite exploatarea zacamintelor de la Rosia Montana prin cianurare sau oricare alte metode invazive si periculoase. Exista suficiente dovezi care demonstreaza impactul extrem de negativ pe care l-ar avea mineritul de catre RMGC in Citeşte mai departe…

  , Bihor
Sari la bara de unelte