Adrian-Miroslav Merka
Uniunea Democratică a Slovacilor și Cehilor din România


Ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national), cu % din voturile exprimate.Contact: Valea Cerului, nr. 57, Comuna Suplacu de Barcău, jud. Bihor; tel. mobil: 0726.200.793.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13213
scrisori trimise

Scrie deputatului Adrian-Miroslav Merka

ales deputat în județul Bihor, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national)

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Adrian-Miroslav Merka are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 5 Bihor, colegiul uninominal nr. (ales la nivel national) (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Adrian-Miroslav Merka a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Adrian-Miroslav Merka să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

2 persoane au scris deputatului Merka Adrian-Miroslav, ales în judeţul Minoritați, colegiul uninominal nr.
  • Florian a scris cu 6 ani în urmă: Rosia Montana

    Domnule Deputat ! Findca ma reprezentati si pe mine in Parlament doresc sa va adresez o intrebare referitoare la Proiectul Rosia Montana: cum veti vota de aceasta data ? Veti tine seama de interesul partidului (sau a celorlalte partide “prietene”) sau veti tine seama de opiniile celor pe care ii reprezentati ? Daca veti alege Citeşte mai departe…

    Marghita, Bihor
  • Veronica a scris cu 6 ani în urmă: Rosia Montana

    Stimate Domnule Deputat ! Doresc sa ma adresez D-voastra referitor la proiectul monstrous atat ca dimensiune cat si consecinte asupra mediului , de la Rosia Montana , cu rugamintea mea de a nu vota sub nici un motiv, cu nici un pret acest proiect criminal ! Motivul care pe mine ca specialist in protectia calitatii Citeşte mai departe…

    Oradea, Bihor
Sari la bara de unelte