Dorel-Gheorghe Căprar
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 6, cu 54.21% din voturile exprimate.


Data naşterii:
6 august1974
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
jurist


Contact: 0722347106; 0722347046
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15421
scrisori trimise

Scrie deputatului Dorel-Gheorghe Căprar

ales deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 2 Arad, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Dorel-Gheorghe Căprar a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Dorel-Gheorghe Căprar să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Căprar Dorel-Gheorghe, ales în judeţul Arad, colegiul uninominal nr. 6
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Raluca Puie a scris cu 7 ani în urmă: Proiect Rosia Montana

  Buna ziua domnule Deputat! Va scriu in legatura cu proiectul de la Rosia Montana. Avand in vedere ca urmeaza discutarea in Parlament a legii privind exploatarea, as dori ca reprezentant al comunitatii in care traiesc si pe care o reprezentati sa luati in considerare si parerea mea cand veti vota: NU doresc sa se inceapa Citeşte mai departe…

  Vladimirescu, Arad
 • Inge Covaciu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Domnule Caprar, va rog sa ne reprezentati interesele, de aceea v-am ales. Impuneti-va si nu aprobati proiectul rusinos Rosia Montana

  Santana, Arad
 • Feier a scris cu 7 ani în urmă: ROSIA MONTANA

  Stimate Domnule Deputat , Doresc sa sa va opuneti proiectului de lege ce permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de interes national. Puteți consulta petiția către Deputați pentru respingerea proiectului de modificare a Legii Minelor 85/2003 la adresa Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
Sari la bara de unelte