Eusebiu-Manea Pistru-Popa
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 5, cu 33.87% din voturile exprimate.


Data naşterii:
25 mai 1966
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer mecanic


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatului Eusebiu-Manea Pistru-Popa

ales deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Eusebiu-Manea Pistru-Popa are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 2 Arad, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Eusebiu-Manea Pistru-Popa a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Eusebiu-Manea Pistru-Popa să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris deputatului Pistru-Popa Eusebiu-Manea, ales în judeţul Arad, colegiul uninominal nr. 5
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Mihai Maris a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua d-le Deputat, Cred ca se impun cateva reglementari in privinta mineritului din Romania. Principala problema cu care se confrunta natiunile depozitare de zacaminte rare, precum aurul si argintul, este lipsa de control asupra investitiilor straine paguboase care genereaza injustitie sociala. Este cazul companiei canadiene Gabriel Resources Ltd, care in urma fuziunii cu |Minvest Citeşte mai departe…

  Calgary-Canada, Arad
 • Daniel Petru a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana.

  Exploatarea miniera de la Rosia Montana in varianta Gold Corporation va face mai mult rau decat bine,de aceea va rog sa nu sprijiniti aceasta initiativa.

  Draut, Arad
 • Feier a scris cu 7 ani în urmă: ROSIA MONTANA

  Stimate Domnule Deputat , Doresc sa sa va opuneti proiectului de lege ce permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de interes national. Puteți consulta petiția către Deputați pentru respingerea proiectului de modificare a Legii Minelor 85/2003 la adresa Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
Sari la bara de unelte