Claudia Boghicevici
Partidul Democrat-Liberal


Aleasă deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 2, cu 34.57% din voturile exprimate.


Data naşterii:
11 octombrie 1975
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
economist


Contact: blv. Revoluției, nr. 73, Arad, jud. Arad; tel. mobil: 0727.821.645. tel. 0257.24.03.02, tel. mobil 0745.135.932
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie deputatei Claudia Boghicevici

aleasă deputat în județul Arad, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Claudia Boghicevici are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 2 Arad, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Claudia Boghicevici a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Claudia Boghicevici să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris deputatei Boghicevici Claudia, aleasă în judeţul Arad, colegiul uninominal nr. 2
 • Alexandru a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montană

  Stimată doamnă deputat Boghicevici, Un crater care să poată fi văzut de pe Lună, patru munți rași și un ocean de cianuri nu sunt tocmai lucrurile pe care le așteptam de la Roșia Montană. Nădăjduiesc că nu vom urma nefericitul exemplu al lui Esau, care, pentru o ciorbă, a vândut ceva ce nu putea recupera. Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
 • Feier a scris cu 7 ani în urmă: Salvati Rosia Montana

  Stimata Doamna Deputat , Doresc sa sa va opuneti proiectului de lege ce permite companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa ocoleasca legislatia romana in vigoare prin declararea proiectului minier ca fiind de utilitate publica si de interes national. Puteți consulta petiția către Deputați pentru respingerea proiectului de modificare a Legii Minelor 85/2003 la adresa Citeşte mai departe…

  Arad, Arad
Sari la bara de unelte