Cornel Itu
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 6, cu 59.44% din voturile exprimate.


Data naşterii:
17 octombrie 1955
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
inginer


Contact: Str.1 Mai nr.1, Dej, jud.Cluj, cod poștal 405200.; tel./fax: 0264/213.116; tel. mobil:0744646836; 0733.558.315; 0755 084 478; 0741 905 028; 0766 532 243
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Cornel Itu

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Cornel Itu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Cornel Itu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Cornel Itu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

6 persoane au scris deputatului Itu Cornel, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 6
 • Daniel Ciascai a scris cu 7 ani în urmă: Mediu, nu distrugere

  D-le deputat Itu, ma adresez d-voastra ca reprezentant al cetatenilor din Dej, deci implicit si al familiei mele, pentru a lua atitudine fata de proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana. Va solicitam sa ne respectati, natura si pe locuitorii ei, in sensul de a nu fi de acord cu exploatarea miniera. Locuri Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
 • Gheorghe a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Domnule deputat, înainte de a vota proiectul de lege privind Rosia Montana, va rog sa cântăriți temeinic ce pierde și ce câștigă România de pe urma acestei exploatări. Eu urmăresc de mulți ani acest subiect și sunt convins ca România pierde pe toate planurile. Știu că se vor face presiuni de toate felurile asupra Dvs. Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
 • Marin a scris cu 7 ani în urmă: Rosia montana

  Domnule deputat , va rog ca prin dreptul la initiativa legislativa de care dispuneti sa actionati pentru pastrarea ,, VERDE ..a mediului de la ROSIA MONTANA si pastrarea vestigiilor istorice GALERIILE ROMANE nu distrugereal lor Votati NU otraviri viitorului acestei tari inteleg dificultatile financiare prin care trece populatia zonei si nevoia lor de locuri de Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
 • Horaţiu a scris cu 7 ani în urmă: România noastră

  Domnule Deputat, vă stă în putere să dezamorsaţi tensiunile sociale, să stopaţi jaful de ţară, să conservaţi identitatea naţională, … să SALVAŢI ROŞIA MONTANĂ. Vă rugăm să nu ne ocoliţi!

  Dej, Cluj
 • Alexandru Dragan a scris cu 7 ani în urmă: Nu va rog,va ordon.

  Sa nu aprobati sub nici o forma PROIECTUL DE EXPLOATARE A AURULUI GOLD CORPORATION ROSIA MONTANA.

  Dej, Cluj
Sari la bara de unelte