Elena-Ramona Uioreanu
Partidul Național Liberal


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 9, cu 51.41% din voturile exprimate.


Data naşterii:
22 februarie 1975
Stare civilă:
căsătorită, un copil
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Pentru o Românie Puternică


Contact: 0751 919 279; 0726 200 640; 0264 430 396; 0264 430 396
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie deputatului Elena-Ramona Uioreanu

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 9

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Elena-Ramona Uioreanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 9 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Elena-Ramona Uioreanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Elena-Ramona Uioreanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris deputatului Uioreanu Elena-Ramona, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 9
  • Marius a scris cu 7 ani în urmă: Proiect de lege Rosia Montana

    Stimata D-na Deputat, Sunt avocat dr. Marius Harosa, lector universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai. Va scriu aceste randuri, in mod oficial, pentru ca dumneavoastra in calitate de deputat (reprezentant al meu si al altora) sa spuneti NU proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana. Argumentele IMPOTRIVA exploatarii sunt NENUMARATE! Consider ca Citeşte mai departe…

    Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte