András-Levente Máté
Uniunea Democrată Maghiară din România


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 10, cu 31.12% din voturile exprimate.


Data naşterii:
26 ianuarie 1975
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
jurist


Contact: str. Cardinal luliu Hossu, nr. 21, Cluj-Napoca, jud. Cluj; tel. mobil: 0726.200.759.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14295
scrisori trimise

Scrie deputatului András-Levente Máté

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 10

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat András-Levente Máté are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 10 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat András-Levente Máté a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat András-Levente Máté să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

12 persoane au scris deputatului Máté András-Levente, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 10
 • Va rog sa respingeti in numele meu proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Va voi vota sau nu la urmatoarele alegeri in functie de optiunea dvs. in privinta acestui proiect. Va multumesc!

  Floresti, Cluj
 • Stimate domn deputat Mate, Va scriu in speranta ca, in calitate de deputat care ma reprezentati veti actiona in interesul intregii natiuni si a locuitorilor din circumscriptia electorala. Sunt Arhitect Software. M-am nascut in Cluj am studiat si am lucrat exclusiv in Cluj. Lucrand in IT mi-ar fi fost usor sa-mi gasesc de lucru oriunde Citeşte mai departe…

  Comuna Floresti, Cluj
 • Buna ziua, Va rog sa votati impotriva proiectului Rosia Montana din cauza tuturor detaliilor negative care sunt cunoscute si care influenteaza direct natura si modul nostru de viata in aceasta tara. Multumesc.

  Floresti, Cluj
 • Aurelian a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului de la Rosia Montana

  Spuneti NU explotarii aurului de la Rosia Montana folosind cianuri! Viitorul copiilor nostrii este in pericol.

  Floresti, Cluj
 • Dan Dumitriu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Buna ziua, Va rog sa luati toate demersurile necesare impotriva inceperii activitatii miniere la Rosia Montana. Stiu ca deja s-au spus si scris multe prea multe pe aceasta tema si oamenii care sunt direct implicati sunt ori pentru ori impotriva inceperii activitatii miniere la Rosia Montana. Va rog doar sa faceti un exercitiu de imaginatie Citeşte mai departe…

  Floresti, Cluj
Sari la bara de unelte