Adrian Gurzău
Partidul Democrat-Liberal


Ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 4, cu 27.8% din voturile exprimate.


Data naşterii:
20 aprilie 1977
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
teolog
Sloganul din campanie:
Alege viitorul! TU DECIZI!


Contact: Adresă: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca (in incinta Palatului Administrativ, camera 2) Tel./Fax: 0364.110.164 tel. mobil: 0733.558.234.
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatului Adrian Gurzău

ales deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Adrian Gurzău are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Adrian Gurzău a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Adrian Gurzău să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

16 persoane au scris deputatului Gurzău Adrian, ales în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 4
 • Buna ziua, Numele meu este Ioan Pirtoc si sunt unul din cetatenii reprezentati de dumneavoastra in Parlament. Sunt pensionar si am lucrat in industria chimica vreme de aproape 40 ani si stiu ce inseamna sa lucrezi cu cianura. Atat eu cat si sotia mea nu suntem de acord cu modificarea legii minelor si nici cu Citeşte mai departe…

  , Cluj
 • Stimate D-le deputat, cu durere in suflet constat ca intreaga clasa politica din Romania calca in picioare orice principii democratice si de bun simt! Evident ca ma refer la deja saturanta discutie despre proiectul de la Rosia Montana. Poate datorita pregatirii mele de chimist si economist, cadru didactic universitar, inclin clar sa dau dreptate specialistilor Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Simon Andras a scris cu 7 ani în urmă: Nu vreau cianura in Muntii Apuseni

  Stimata Dl Deputat Adrian Gurzău ! Spun NU pentru proiectul de exploatare cu CIANURA !!. Aurul si bani se duc, locurile de munca sunt temporare dar pentru copii nostrii si copiilor copiilor nostri vom lasa o mostenire de neiertat , o balta enorma de otrava timp de 100 de ani. Desi stie tot romanul ca Citeşte mai departe…

  Cluj, Cluj
 • Dan Rusu a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Vă rog sa nu permiteţi exploatarea de aur la Rosia Montana. Este o ruşine internationala si o crimă împotriva copiilor nostrii. Daca acest proiect se va vota eu impreuna cu familia si toţi colegii de servici nu o sa vă mai oferim votul nostru. Numai bine Dan

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Laszlo Szalai a scris cu 7 ani în urmă: Uniti salvam Rosia Montana

  Stimate Domn deputat Adrian Gurzău, Sunt din Cluj-Napoca, colegiul uninominal nr. 4, strada Gruia. Va multumesc pentru lansarea în dezbatere publică a proiectului de lege privind interzicerea în România a folosirii cianurilor în industria minieră pentru obţinerea aurului şi argintului.

  Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte