Steluța-Gustica Cătăniciu
Partidul Național Liberal


Aleasă deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 2, cu 43.22% din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 februarie 1963
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
jurist
Sloganul din campanie:
Face legea pentru tine!


Contact: 0744 565 419
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie deputatei Steluța-Gustica Cătăniciu

aleasă deputat în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna deputat Steluța-Gustica Cătăniciu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna deputat Steluța-Gustica Cătăniciu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei deputat Steluța-Gustica Cătăniciu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

22 persoane au scris deputatei Cătăniciu Steluța-Gustica, aleasă în judeţul Cluj, colegiul uninominal nr. 2
 • Va rog sa respingeti proiectul de lege pentru exploatare la Rosia Montana. Sunteti deputatul meu in parlament si nu doresc ca dupa ce incepe aceasta exploatare sa am emotii legate de apa de Cluj care este una dintre cele mai bune din tara sau chiar aerul poluat cu praf sau alte substante de la exploziv. Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Stimata doamna deputat, Va scriu pentru a treia oara (30.05.2013 si 05.09.2013) pentru a va implora sa cercetati cu mare atentie argumentele, foarte pertinente, CONTRA exploatarii miniere de la Rosia Montana. Sunt argumente de mediu, istorice, economice, juridice, etc., practic este uluitor cum a ajuns aceasta propunere de proiect in stadiul avansat in care este, Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • D-na deputat, ca Roman, ma deranjeaza faptul ca ne vindem pe nimic toate resursele. Am inceput cu “Aurul vere” am continuat cu “Aurul Negru” si acum vrem sa ne vindem “Aurul si Argintul” pe procente de nimic. Daca tot ne distrugem muntii, monumentele, ne poluam apele, atunci sa o facem pe procente in care Statului Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Mark Sztahura a scris cu 7 ani în urmă: Proiect Rosia Montana

  Buna seara, Va scriu in legatura cau proiectul de lege dedicat proiectului minier Rosia Montana Gold Corporation. pe scurt nu votati favorabil legii, cereti introducerea in patrimoniul Unesco al intregii patrimpniu aflat la Rosia Montana (atat monumente ale naturii, cat si a traditilor, arhitecturii, si arheologice ). NU IN ULTIMUL RAND CERETI INTERZICEREA ORICARUI LEGI Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Daca veti vota acest proiect nu voi mai vota cu dumneavoastra niciodata, si nici cu Partidul National Liberal.

  Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte