Trifon Belacurencu
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 2, cu 63.34% din voturile exprimate.


Data naşterii:
10 ianuarie 1953
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
inginer șantier naval


Contact: Macin, jud. Tulcea, str. 1 Decembrie nr.17, bl.17, parter Tel/ fax: 0240.571.111 Tel. 0734.339.076
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13213
scrisori trimise

Scrie senatorului Trifon Belacurencu

ales senator în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Trifon Belacurencu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Trifon Belacurencu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Trifon Belacurencu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

1 persoane au scris senatorului Trifon Belacurencu, ales în Tulcea, colegiul uninominal nr. 2
  • FILAT a scris cu 6 ani în urmă: Roșia Montană

    Bună ziua, Vă rog să nu aprobați otrăvirea Roșiei Montana pentru îmbogățirea unor neaveniți și jecmănirea nației noastre prin proiectul de lege pentru exploatarea minereurilor auro-argintifere. A JECMĂNÍ ~ésc tranz. (persoane) 1) A lipsi (complet) de avere; a prăda; a jefui; a despuia; a jupui. 2) A priva (de bani sau de alte bunuri materiale) Citeşte mai departe…

    TULCEA, Tulcea
Sari la bara de unelte