Octavian Motoc
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1, cu 59.85% din voturile exprimate.


Data naşterii:
11 februarie 1963
Profesie:
inginer


Contact: 0240.523.182
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie senatorului Octavian Motoc

ales senator în județul Tulcea, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Octavian Motoc are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 38 Tulcea, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Octavian Motoc a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Octavian Motoc să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Octavian Motoc, ales în Tulcea, colegiul uninominal nr. 1
 • a scris cu 4 ani în urmă: Propunere

  Buna ziua, Va rog sa interveniti in solutionarea cazului de discriminare salariala a functionarilor publici cu activitati de control in rezervatie din arbdd, unde o parte dintre colegi primesc spor de izolare desi au domiciliul in tulcea si localitati limitrofe, iar altii nu primesc nimic, desi toti lucram in aceleasi conditii si exact in perimetrul Citeşte mai departe…

  Tulcea, Tulcea
 • Speranta Ion a scris cu 6 ani în urmă: Defrisarea padurilor Dobrogei

  Stimate domn senator, Recunosc ca nu stiu multe despre activitatea dumneavoastra in spatiul public. Este acest demers un bun prilej sa o fac, mai ales ca sunt unul dintre cei pe care ii reprezentati in Parlamentul Romaniei. Deci… Am citit in presa locala despre interesul dumneavoastra pentru protejarea mediului si va intreb daca stiti despre Citeşte mai departe…

  Tulcea, Tulcea
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica-urgenta

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • FILAT a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montană

  Bună ziua, Vă rog să nu aprobați otrăvirea Roșiei Montana pentru îmbogățirea unor neaveniți și jecmănirea nației noastre prin proiectul de lege pentru exploatarea minereurilor auro-argintifere. A JECMĂNÍ ~ésc tranz. (persoane) 1) A lipsi (complet) de avere; a prăda; a jefui; a despuia; a jupui. 2) A priva (de bani sau de alte bunuri materiale) Citeşte mai departe…

  TULCEA, Tulcea
Sari la bara de unelte