Ștefan-Radu Oprea
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 4, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
14 iunie 1970
Profesie:
inginer


Contact: Str. Gheorghe Lazar, bloc C Sud, Ploiesti Telefon: 0743.024.130 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.03.78
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Ștefan-Radu Oprea

ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Ștefan-Radu Oprea are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Ștefan-Radu Oprea a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Ștefan-Radu Oprea să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Ștefan-Radu Oprea, ales în Prahova, colegiul uninominal nr. 4
  • Domnule senator, Pentru siguranta generatiilor viitoare va rog sa votati pentru neanceperea exploatarii de la Rosia Montana si adoptarea unei legi care sa interzica pe teritoriul Romaniei exploatarea cu cianuri si gaze de sist prin fracturare hidraulica. Si, ca si comparatie, Rosia Montana este mult mai putin poluata decat Ploiestul si zonele invecinate, va multumesc. Citeşte mai departe…

    Barcanesti, Prahova
Sari la bara de unelte