Augustin-Constantin Mitu
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 5, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
28 ianuarie 1970
Profesie:
economist


Contact: Ploieşti, str. Gh. Lazăr, bloc CC Sud, FN telefon 0244/545653 / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.03.78
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Augustin-Constantin Mitu

ales senator în județul Prahova, colegiul uninominal nr. 5

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Augustin-Constantin Mitu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal nr. 5 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Augustin-Constantin Mitu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Augustin-Constantin Mitu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris senatorului Augustin-Constantin Mitu, ales în Prahova, colegiul uninominal nr. 5
 • Elena a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Stimate senator Augustin Constantin Mitu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Buna ziua, de si in mod descalificabil sustineti aceste proiecte, va rog sa votati impotriva acestui proiect si a celor urmatoare (deoarece se urmareste lungirea perioadei de dezbateri si adoptare) intrucat are un rol distructiv asupra zonei. Justificarea crearii de noi locuri de munca este falsa intrucat in acea zona pentru cateva noi locuri de Citeşte mai departe…

  Bucuresti, sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Raluca Ioana a scris cu 7 ani în urmă: Roșia Montană

  Bună ziua, Vă scriu deoarece consider că, în calitatea dumneavoastră de reprezentant al meu în parlament ar trebui să țineți cont de următoarele aspecte în momentul în care va trebui să votați pro sau contra legii care reglementează activitatea de exploatare la Roșia Montană. În primul rând, dincolo de posibilul dezastru ecologic care poate urma Citeşte mai departe…

  Ploiești, Prahova
Sari la bara de unelte