Ștefan-Liviu Tomoiagă
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Călărași, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
7 aprilie 1966
Profesie:
jurist


Contact: 0722 288 184
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15763
scrisori trimise

Scrie senatorului Ștefan-Liviu Tomoiagă

ales senator în județul Călărași, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Ștefan-Liviu Tomoiagă are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 12 Călărași, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Ștefan-Liviu Tomoiagă a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Ștefan-Liviu Tomoiagă să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Ștefan-Liviu Tomoiagă, ales în Călărași, colegiul uninominal nr. 1
 • Ifrim Emil a scris cu 7 ani în urmă: Revenire

  am uitat sa precizez ca am 66 ani

  Calarasi,
 • Ifrim Emil a scris cu 7 ani în urmă: Nedumerire

  domnule deputat de ce eu avand pamant cu acte in regula 6.80 ha nu pot primi renta viagera de 4 ani ma tot duc pe la directia agricola si mi se spune ca nu se mai primesc cerereri de ce unii pot primi iar eu nu?

  Calarasi,
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Daniela a scris cu 7 ani în urmă: Dezvoltare durabila si respect!

  Urmariti acest material si luati atitudine! Proiectul ROSIA MONTANA nu este un proiect de DEZVOLTARE DURABILA ci de moarte lenta – poluarea cu cianuri este un proces ireversibil! Maine va fi prea tarziu! Vânzătorii de Tara criticati de realizatorii acestui videoclip american despre ROSIA MONTANA Copiati adresa de mai jos si urmariti pana la capat Citeşte mai departe…

  Calarasi, Calarasi
Sari la bara de unelte