Gheorghe Pop
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Sălaj, colegiul uninominal nr. 2, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
15 aprilie1959
Profesie:
jurist / economist


Contact: Adresa: Zalau, str. Unirii nr.15 Telefon: 0260-618.888 Pers. de contact: Andrada Stegeran Pop (tel. 0740.837.825) / Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, București Telefon: 021-312.03.78 Fax: 021-312.37.36
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Gheorghe Pop

ales senator în județul Sălaj, colegiul uninominal nr. 2

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Gheorghe Pop are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 33 Sălaj, colegiul uninominal nr. 2 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Gheorghe Pop a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Gheorghe Pop să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris senatorului Gheorghe Pop, ales în Sălaj, colegiul uninominal nr. 2
  • Buna ziua , va scriu pentru ca timp de 20 de ani , astept cu nerabdare sa dati o lege prin care toate firmele care vand sticla , borcane, doze din aluminium si peturi sa fie obligate sa recupereze aceste produse , contra cost exact ca si in tarile dezvoltate , caci intr-o zi vom Citeşte mai departe…

    Cuciulat,
  • Stimate d-le senator Gheorghe Pop, Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a vota impotriva Proiectul de Lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană. Acest proiect este un abuz care incearca sa legalizeze alte abuzuri. Proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana este un dezastru din puct de vedere ecologic si Citeşte mai departe…

    Zalau,
Sari la bara de unelte