Paul Ichim
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Galați, colegiul uninominal nr. 3, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
18 octombrie 1955
Stare civilă:
necăsătorit
Profesie:
medic chirurg


Contact: Galaţi, Str. Universităţii, Nr. 6, Tel.0236/411963 Fax. 0336818579 / Senatul României, Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Grup PNL, tel. 0214142511, fax. 0213110748
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie senatorului Paul Ichim

ales senator în județul Galați, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Paul Ichim are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 18 Galați, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Paul Ichim a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Paul Ichim să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Paul Ichim, ales în Galați, colegiul uninominal nr. 3
  • Sunteti printre putinii politicieni care imi inspira oarece incredere, implicit speranta.De aceea va rog, VA ROG , sa votati impotriva proiectului Rosia Montana! Aici nu este vorba doar despre crearea a 1500 locuri de munca, indiferent cat de mult inseamna ele pentru localnici. ESTE VORBA IN PRIMUL RAND DESPRE POLUARE,iar banii, oricat de multi ar Citeşte mai departe…

    Galati, Galati
Sari la bara de unelte