Eugen Durbacă
Partidul Conservator


Ales senator în județul Galați, colegiul uninominal nr. 4, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
16 mai 1943
Stare civilă:
căsătorit, 2 copii
Profesie:
inginer mecanic


Contact: Str. Brăilei, nr.58, bl BR2, parter, tel: 0236.438.800 / Senatul României, Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Grup Parlamentar PC Senat, tel. 021.414.2826
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15755
scrisori trimise

Scrie senatorului Eugen Durbacă

ales senator în județul Galați, colegiul uninominal nr. 4

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Eugen Durbacă are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 18 Galați, colegiul uninominal nr. 4 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Eugen Durbacă a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Eugen Durbacă să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatorului Eugen Durbacă, ales în Galați, colegiul uninominal nr. 4
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Mihaela a scris cu 7 ani în urmă: Opriti legea distrugerii Rosiei Montane

  Stimate dl. senator de Galati Sunt un simplu cetatean, din Galati. La ultimile alegeri, am votat USL. Presupun ca am dreptul sa va aduc la cunostinta rugamintea mea, de a nu vota Proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana. Sper ca, inainte de a vota, veti gasi timpul necesar pentru a va informa Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Domnule deputat Liviu-Bogdan Ciuca, Va scriu intrucat sunteti reprezentantul colegiului de care apartin si vreau sa va fac cunoscuta pozitia mea in legatura cu proiectul Rosia Montana, ca sa va puteti exercita prerogativele mandatului in cunostinta de cauza. Desi simpatizez cu locuitorii zonei si inteleg situatia grava in care se afla de ani de zile, Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Viorel Ion a scris cu 7 ani în urmă: Buna ziua! – Rosia Montana

  Buna ziua! Va rog sa nu permiteti companiei miniere Rosia Montana Gold Corporation sa inceapa exploatarile la Rosia Montana. Va rog acest lucru in calitatea dvs. de reprezentant direct al meu in Parlament. Multumesc!

  Galati,
Sari la bara de unelte