Neculai Bereanu
Partidul Social Democrat


Ales senator în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1, cu 59.97% din voturile exprimate.


Data naşterii:
3 mai 1963
Profesie:
inginer


Contact: Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti; tel: 021-312.03.78; fax: 021-312.37.36
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13570
scrisori trimise

Scrie senatorului Neculai Bereanu

ales senator în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Neculai Bereanu are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 35 Suceava, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Neculai Bereanu a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Neculai Bereanu să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

2 persoane au scris senatorului Neculai Bereanu, ales în Suceava, colegiul uninominal nr. 1
  • a scris cu 6 ani în urmă:

    Stimate domn senator Neculai Bereanu Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această Citeşte mai departe…

    ,
  • a scris cu 6 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

    Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

    ,
Sari la bara de unelte