Vasilica-Steliana Miron
Partidul Poporului - Dan Diaconescu


Aleasă senator în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1, cu 15.54% din voturile exprimate.


Data naşterii:
18 februarie 1977


Contact:
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15760
scrisori trimise

Scrie senatoarei Vasilica-Steliana Miron

aleasă senator în județul Suceava, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, doamna senator Vasilica-Steliana Miron are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 35 Suceava, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, doamna senator Vasilica-Steliana Miron a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti doamnei senator Vasilica-Steliana Miron să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

4 persoane au scris senatoarei Vasilica-Steliana Miron, aleasă în Suceava, colegiul uninominal nr. 1
 • Genoveva a scris cu 7 ani în urmă:

  Stimata doamna senator Vasilica Steliana Miron Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care Citeşte mai departe…

  Halaucesti, Iasi
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Liliana a scris cu 7 ani în urmă: SALVATI ROSIA MONTANA

  Domnule DAN-CRISTIAN POPESCU, Proiectul de la Rosia Montana va lasa in urma un lac de cianuri de 350 ha si o inaltime in dreptul barajului de 185 m. Intr-o zi dezastrul tot se va produce(pe cale naturala, sau voita:terorism, razboi), si toate apele pana la Marea Neagra vor fi otravite Acest tablou al otravirii apelor Citeşte mai departe…

  Bucuresti/ sector 2, Bucuresti-Ilfov
 • Maria Ioana a scris cu 7 ani în urmă: Fum si strigie de cauciuc..

  Buna seara,as dori sa va aduc la cunostiinta,faptu ca in satul SLOBOZIA-SUCEVEI,COM GRANICESTI,JUDETU SUCEAVA,exista fabrica de resapat cauciuc,exact in inima satului,aceasta firma e cunoscuta,datorita problemelor care le face oamenilor ce locuiesc in apropierea firmei,aceasta firma resapeaza cauciuc,nu foloseste filtre,scoate un miros si o funingine de cauciuc,mai ales noaptea,doamna va rugam luati ceva masuri,face noaptea o Citeşte mai departe…

  Slobozia-sucevei, Suceava
Sari la bara de unelte