Marius-Petre Nicoară
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 3, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 noiembrie 1958
Stare civilă:
căsătorit, doi copii
Profesie:
inginer


Contact: Cluj-Napoca, Bd.Eroilor nr.6-8,tel.0264597592 / tel. 0213149794, fax. 0213121155 Senatul României, Calea 13 Septembrie 1-3, sector 5, Grup PNL tel.0214142511, fax. 0213110748
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15734
scrisori trimise

Scrie senatorului Marius-Petre Nicoară

ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 3

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Marius-Petre Nicoară are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 3 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Marius-Petre Nicoară a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Marius-Petre Nicoară să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

6 persoane au scris senatorului Marius-Petre Nicoară, ales în Cluj, colegiul uninominal nr. 3
 • Daniel Ciascai a scris cu 7 ani în urmă: Mostenire de lasat

  D-nule Nicoara, ma adresej d-voastra ca senator al cetaenilor judetului, si al familiei mele, pentru a ne purta mesajul in Parlament. Va solicitam sa nu fiti de acort cu lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Mostenirea primita, s-a facut cu suferinte, si au murit multi inaintasi pentru a ne ramane aceasta. Avem datoria Citeşte mai departe…

  Dej, Cluj
 • Horaţiu a scris cu 7 ani în urmă: România noastră

  Domnule Senator, vă stă în putere să dezamorsaţi tensiunile sociale, să stopaţi jaful de ţară, să conservaţi identitatea naţională, … să SALVAŢI ROŞIA MONTANĂ. Vă rugăm să nu ne ocoliţi!

  Dej, Cluj
 • Voichita a scris cu 7 ani în urmă: NU distrugeti Rosia Montana!!

  Domnule senator Marius Nicoara, Am votat USL-ul si pe d-voastra in special,sperand in moralitatea viitoarelor d-voastra actiuni,inclusiv in abandonarea acestui proiect minier de la Rosia Montana ,foarte pagubos pentru tara. Cum sa puteti sustine un proiect prin care o zona minunata va fi rasa de pe suprafata pamantului?Rosia Montana ,dincolo de frumusetea naturala este un Citeşte mai departe…

  Deusu, Cluj
 • Adriana Cornea a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Draga domnule Nicoara, Locuiesc in Gherla si dvs sunteti reprezentatul meu in Parlamentul Romaniei. Va scriu in legatura cu Rosia Montana. Ma opun votarii legii pentru exploatarea Rosiei Montana. Mi-as incepe argumentarea prin a mentiona ca Ministerul Justitiei considera ca legea distrugerii Rosiei Montana este neconstitutionala: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ministerul-justitiei-le-da-dreptate-protestatarilor-legea-distrugerii-rosia-montana-este-neconstitutionala-vezi-documentul-oficicial-vocea-strazii-mai-tare-decat-vocea-lui-ponta-gabriel-s-a-pra-97495.html In plus, va rog sa luati in considerare Citeşte mai departe…

  Gherla, Cluj
 • Mircea Simion a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  D-le senator cu respect va rog sa nu votati in senat pentru deschiderea exploatarii de la Rosia Montana,spuneti nu jafului natonal .Nu acceptati contaminarea cu cianuri cu repercursiuni grave asupra teritoriului si generatiilor viitoare.Fiti curajos si aratati romanilor ca va pasa de ei,reprezentindu-le cu cinste interesele nationale in senat,Cu speranta ca m-am facut auzit si Citeşte mai departe…

  Gherla, Cluj
Sari la bara de unelte