Alin-Păunel Tișe
Partidul Democrat Liberal


Ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
19 septembrie 1974
Stare civilă:
căsătorit
Profesie:
avocat
Sloganul din campanie:
Repornește inima României!


Contact: PDL Senat, Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucuresti, Telefon: +4/021 313 82 36, Fax: +4/021 310 02 50, 0744.694.199
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15733
scrisori trimise

Scrie senatorului Alin-Păunel Tișe

ales senator în județul Cluj, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Alin-Păunel Tișe are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 13 Cluj, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Alin-Păunel Tișe a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Alin-Păunel Tișe să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

14 persoane au scris senatorului Alin-Păunel Tișe, ales în Cluj, colegiul uninominal nr. 1
 • Bujor Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Fracturarea hidraulica-urgenta

  Vă scriu pentru că încă mai am aşteptări de la dumneavoastră, în speranţa că veţi trata cu maximă seriozitate cele ce urmează. Cu siguranţă aţi auzit de problema exploatarii gazelor de şist prin metoda fracturării hidraulice de mare volum. Nu ştiu însă daca va este clar pericolul pe care această metodă îl presupune. Sigur ca Citeşte mai departe…

  ,
 • Horatiu Tarcea a scris cu 7 ani în urmă: NU proiectului Rosia Montana

  Buna ziua, Sunteti reprezentantul meu in Senatul Romaniei prin faptul ca ati fost ales in colegiul meu. Va cer sa votati impotriva proiectului de minerit de la Rosia Montana. O zi buna

  Cluj Napoca, Cluj
 • Buna ziua d-le Tise, Ma numesc Ioana Gligan si sunteti reprezentantul meu in Senat. Din acest motiv va scriu, doresc sa va solicit sprijinul pentru salvarea statului de drept in Romania. Dupa cum stiti, in ultima luna jocurile politice legate de proiectul minier de la Rosia Montana au depasit, in opinia mea, si ultimul prag Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Stimate d-le senator, pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri va rog votati impotriva proiectului Rosia Montana. Va multumesc.

  Cluj napoca, Cluj
 • Mark Sztahura a scris cu 7 ani în urmă: Proiect Rosia Montana

  Buna seara, Va scriu in legatura cau proiectul de lege dedicat proiectului minier Rosia Montana Gold Corporation. pe scurt nu votati favorabil legii, cereti introducerea in patrimoniul Unesco al intregii patrimpniu aflat la Rosia Montana (atat monumente ale naturii, cat si a traditilor, arhitecturii, si arheologice ). NU IN ULTIMUL RAND CERETI INTERZICEREA ORICARUI LEGI Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte