Liviu-Titus Pașca
Partidul Național Liberal


Ales senator în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 1, cu % din voturile exprimate.


Data naşterii:
1 aprilie 1960
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
medic


Contact: Baia-Mare, Str. Gheorghe Şincai, Nr. 46, Palatul Administrativ Camera 16 Tel. 0262214220 Senatul României, Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5,tel. 0214142511, fax. 0213110748,
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15756
scrisori trimise

Scrie senatorului Liviu-Titus Pașca

ales senator în județul Maramureș, colegiul uninominal nr. 1

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul senator Liviu-Titus Pașca are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 26 Maramureș, colegiul uninominal nr. 1 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul senator Liviu-Titus Pașca a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu senatorul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului senator Liviu-Titus Pașca să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris senatorului Liviu-Titus Pașca, ales în Maramureș, colegiul uninominal nr. 1
  • Mihai Tarta a scris cu 7 ani în urmă: Proiect lege

    Draga D-le senator Pasca, V-am votat la alegeri, desi eu sunt un votant de stanga. Daca votati pentru aprobarea legii care o sa distruga Rosia Montana si care o sa permita si distrugerea altor zone din Romania prin asemenea metode nu numai ca nu o sa va mai votez niciodata, dar o sa si va Citeşte mai departe…

    Sacalaseni,
Sari la bara de unelte